Despre Noi

10

NORDIS WOOD TEC

Despre Noi

Societatea Nordis Wood Tec este o companie specializata în productia de usi si ferestre, având ca focus segmentul rezidential, proiecte si retail, produse de serie sau comanda client. Detine o experienta acumulata în cei peste 26 ani, începand activitatea în orasul Gherla la sfârşitul anului 1994. Inca de la Începutul activitatii sale firma s-a specializat pe producţia elementelor de tamplarie din lemn.

Urmarind în permanenta cerintele si evoluţiile pietei, firma a introdus - începand cu 2006 - si lemnul stratificat. ca materie prima utilizata În realizarea produselor sale, inlocuind totodata sticla simpla cu cea termoizolanta termopan. Aceasta schimbare a impus si retehnologizarea firmei cu echipamente specifice prelucrarii acestui material, respectiv utilaje mai complexe. Odata cu introducerea lemnului stratificat în procesul de fabricatie, firma si-a dezvoltat treptat si activitatea de comerţ a materiei prime, constituindu-si si un portofoliu stabil de clienti. Astfel aceasta a Început achiziţionarea profilelor si a panourilor din lemn stratificat, atat din exteriorul tarii cat si la nivel naţional, în cantitati mai mari, pe care le distribuie clientilor.

05

VALORI

Misiunea noastra

Totodata, pentru a valorifica superior experienta acumulata si pentru a atrage un numar tot mai mare de clienti, firma si-a diversificat incepând cu anul 2016 gama de produse adaugand în portofoliu si posibilitatea producţiei de scari, balustrade, elemente pentru terase (decking) si copertine. 2018 a fost un an de dezvoltare a capacităţilor de producţie, societatea semnand un contract de finantare cu fonduri europene. Valoarea totala a proiectului este de 1.500.000 Euro, iar printre utilajele achizitionate se numara robotul de vopsire automat, centrul automat de sculptura sau centrul automat de prelucrare ferestre si usi. Începând cu anul 2018, societatea Nordis Wood Tec a devenit membra a MG TEC GRUP.

În anul 2019, odata cu implementarea proiectului s-a deschis si un nou punct de lucru în localitatea Dej. Prin implementarea acestui proiect, firma a reusit sa ofere clienţilor o gama mai diversificata de produse la o calitate superioara. Societatea a trecut de la achiziţionarea profilelor si panourilor din lemn stratificat la producerea acestora.

Pentru a oferi clienţilor o garanţie suplimentara a calitaţii produselor oferite, NATCERT a certificat sistemul integrat de management al calitaţii conform ISO 9001, mediului conform ISO 14001 si a sanataţii si securitatii muncii conform ISO 45001.

Fiind parte a MG Tec Grup, impartasim aceleasi valori dupa care ne ghidam zilnic pentru a oferi servicii si produse de o calitate superioara clienţilor nostri.

Daca iubiţi natura si doriţi sa o simtiti mereu aproape de dumneavostra, noi putem face acest lucru posibil prin gama noastra diversificata de produse.

Productie

Procesul de productie al ferestrelor şi uşilor consta în :

- Dimensionarea elementelor brute
- Rindeluirea la dimensiune
- Prelucrarea pe centrul CNC
- Şlefuirea profilelor
- Încleierea ramelor
- Aplicarea straturilor de bait, grund şi lac
- Echiparea cu feronerie si sticla termopan sau panelîn functie de cerere
- Realizarea de retus ñnal şi controlul ñnal al calitatii
- Ambalarea si livrarea produselor

Finisarea

ECO

La finisarea elementelor folosim doar materiale si tehnologii Ecofriendly, asigurandu-ne astfel ca nu avem un impact negativ asupra mediului inconjurator.
Lemnul prelucrat are o umiditate optima de 10- 12%, ceea ce ne asigura durabilitatea lui fara schimbari de structura.

Certificare

FSC

Toti furnizorii nostri detin certificate FSC, certificate prin care avem garantia ca materia prima utilizata este furnizata din paduri gestionate în baza normelor UE. pe criterii ecologice.